Dla Przemysłu Spożywczego

Zastosowanie pary wodnej w przemyśle spożywczym w przeciwieństwie do innych metod czyszczenia nie pozostawia odpadów. Metoda ta jest skuteczna i ekologiczna Nie wymaga zużywania dużych ilości wody oraz stosowania środków chemicznych. Para wodna dociera w trudno dostępne miejsca oraz nie niszczy powierzchni. Mycie parą świetnie odnajduje się w czyszczeniu w przemyśle spożywczym. Dzięki temperaturze którą osiągamy (ok. 170 stopni), usuwamy wszelkie bakterie i pozostawiamy wszystkie powierzchnie czyste i sterylne.

Zakres usług :

– czyszczenie chłodni ( zarówno stacjonarnych jaki i chłodni transportowych )

– czyszczenie masarni – sterylne przygotowanie pomieszczeń do przechowywania żywności

– czyszczenie piekarni i cukierni ( piece, lodówki, chłodnice, okapy oraz wszelkie inne elementy znajdujące się w halach produkcyjnych. )